skip to Main Content
För vattendesinfektion för personligt bruk, ett säkert skydd mot bakterier och virus.
Snabbverkande och effektivt desinfektionsmedel för vattentankar, bubbelbadkar, träbadkar etc.
Effektivt och miljö vänligt desinfektionsmedel, lätt att använda på händer och ytor.
Xinix Webbutik
Bakteriefria vatten – en nödvändighet

XINIX produkter används regelbundet av turister, räddningstjänster, biståndsorganisationer, äventyrare, affärsresenärer, idrottare och alla som vill slippa bakterie och virus infektioner.

XINIX är ett innovativt företag med vatten-, hand- och ytdesinfektion som specialitet. Vi utvecklar och marknadsför världsledande produkter som garanterat dödar skadliga bakterier och virus, även för medicinsk vård och munhygien.

VÅR STORA SKILLNAD

Många hävdar att deras produkter gör ditt dricksvatten säkert att dricka. Att deras produkter dödar bakterier och är ofarliga.

Sanningen är en annan.

Få har gjort så många vetenskapliga studier av oberoende certifierade laboratorier och Universitet på sina produkters effektivitet. Det senaste vi gjorde under våren 2018 i Tyskland enligt 5 olika EU-standarder, med resultat som vida översteg laboratoriets förväntningar och givetvis hanterade vi alla gränsvärden med mycket god marginal.

Alla studier som gjorts på våra produkter har visat att de är godkända enligt alla lagar och förordningar för desinficering av ditt dricksvatten och dödar alla bakterier och virus på dina händer och på ytor. Även MRSA, multiresistenta bakterier. Ethanol baserade produkter blev underkända.

Våra produkter är mycket säkra, de kan inte orsaka THM, som är cancerframkallande och som många andra produkter orsakar.

Våra produkter är miljö vänliga, du kan enkelt hälla dem i naturen till skillnad från många andra produkter.

Våra tester har pågått i 26 år, alltid med godkända resultat och från de ledande instituten i världen.

Fråga våra konkurrenter om de vetenskapliga tester som de har gjort på sina produkter och vilka resultat som erhölls.

XINIX produkterna bygger på en unik svensk innovation.

XINIX produkter används regelbundet av turister, fredsbevarande styrkor, räddnings & bistånds organ, äventyrare, affärsresenärer och alla som vill hålla sig friska från sjukdomsalstrande bakterier och virus.

XINIX är ett innovativt företag med vatten desinfektion som specialitet. Vi utvecklar och marknadsför produkter för vatten-och ytdesinfektion samt för medicinsk vård och mun hygien.

Varför XINIX?

Erfarna
tillverkare

Vi är en viktig leverantör på marknaden för vattenbehandlingar. Med över 27 års erfarenhet inom branschen och totalt 40 år i kemiskt relaterade discipliner tror vi att vi kan tillgodose dina exakta behov.

Uppdaterad
Teknologi

Vi är engagerade i att ta fram lösningar, med hjälp av aktuell teknik och kvalitativa råvaror, för att matcha kraven i dagens miljö. Vårt team är dedikerade till att producera det bästa för dig och dina kunder.

Provat & testad
formuleringar

Vi har laboratorie- och testrigg anläggningar. Detta gör det möjligt för oss att kontinuerligt utöka vårt produktsortiment för att möta förändringar i lagstiftningen och den tekniska utvecklingen.

Jämförelse

Vilken produkt som bäst passar dina behov.

AQUACARE
VATTENAVKLIJNING FÖR PERSONLIGT BRUK

PERSONLIG HYGIEN

FÖR HÄNDER EFTER TOALETTBESÖK

DESINFICERING AV FRUKT

FÖRHINDRA INFEKTION I MINDRE SÅR

RESA

FREEBACT
SNABBVERKANDE OCH EFFEKTIVT DESINFEKTIONSMEDEL FÖR VATTEN

PERSONLIG HYGIEN

FÖR HÄNDER EFTER TOALETTBESÖK

DESINFICERING AV FRUKT

FÖRHINDRA INFEKTION I MINDRE SÅR

RESA

SANDES
HAND– &
YTFÄRDESINFEKTION

PERSONLIG HYGIEN

FÖR HÄNDER EFTER TOALETTBESÖK

DESINFICERING AV FRUKT

FÖRHINDRA INFEKTION I MINDRE SÅR

RESA

Back To Top